onsdag 5. mars 2014

Muffins med epler, sjokolade og kanel

Dette ble saftige og gode muffins og røren passet akkurat i 8 muffinsformer. 


Du trenger:
4 egg
3 ss sukrin
1 ts vaniljepulver
1 ts bakepulver
1 dl kokosmel
1-2 ts kanel
ca. 1 dl fløte
2 små epler
80-100 g mørk sjokolade 86 %

Piske egg og sukrin luftig.
Del eplene i små biter og grovhakk sjokoladen.




Tilsett det tørre og rør det godt inn.
Ha i epler og sjokolade og spe på med fløte til passe røre.



Fordel deigen i formene og stek ved 175 grader i ca. 30 minutter.
Jeg stekte de lavt i ovnen de første 20 minuttene og satte de opp litt over midten de siste 10 minuttene, men dette vil sikkert variere ettersom hvordan ovnen din oppfører seg.

Nytes med en god kopp kaffe!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...