torsdag 30. august 2012

Ostechips

Ostechips er enkelt og godt. 
Det passer godt til tacosalat som erstatning for tacoskjellene, til andre typer salat, som tilbehør til supper eller som et lite mellommåltid. 


Du trenger:
din favoritt ost
pizza bakeark

På bildet ovenfor har jeg brukt gräddost. Skjær skiver med ostehøvel og legg to skiver sammen på en bakepapirkledd stekeplate. Pass på at det er godt med rom mellom hver osteskive, de flyter lett utover. Sett de midt i ovnen ved ca. 200 grader og stek til de er gyldne og fine. Pass på så de ikke blir brent, grensen er hårfin!

Ta brettet ut av ovnen og la de hvile en kort stund. 
Så fort de har stivnet litt ruller du osteskivene sammen til ruller ved hjelp av en kniv og gaffel. 
Klar til servering!

Prøv også med Kavli sin skivet jalapenoost, baconost og skinkeost. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...