lørdag 9. juni 2012

Vellykket pizza!

Yesss!! 
Da har jeg har klart å få til vellykket pizza. Med utgangspunkt i samme bunnen som før ble det en herlig middag som falt i smak for både mann og barn også:


Til bunnen trenger du:
4 egg
2 ss kremfløte
1 ts bakepulver
2-3 never reven ost
1 klype salt
2 ss olivenolje
4 ss soyamel
2 ts johannesbrødkjernemel
2 ts fiberfin
oregano

Visp egg, fløte og bakepulver.
Tilsett soyamel, johannesbrødkjernemel, fiberfin, olje og revet gul ost. 
Tilsett ønsket mengde oregano (jeg elsker oregano og har alltid i en liten klype ekstra).
Rør til deigen er jevn og bre utover på et bakepapir på en stekeplate.
Jo mer utover du får bredt den, flott om den dekker mesteparten av stekeplaten) jo tynnere bunn får du. Personlig liker jeg bunnen best når den bli så tynn som mulig, italiensk style!

Stek ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Ta bunnen ut og ha på ønsket fyll. 

Eksempel på fyll:
smør utover tomatpurre
finhakket løk og paprika
skivet mozarella
1 boks tine urteost fordelt utover i "klatter"
strimlet salami
revet gulost
oregano

Vel bekomme! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...