søndag 20. mai 2012

Hjemmelaget müsli - LCHF

Denne oppskriften har jeg funnet i en av mine nyinnkjøpte oppskriftbøker: "Fotballfrues dagbok".


Du trenger:
2 dl mandler
2 dl valnøtter
2 dl hasselnøtter
2 dl solsikkekjerner
2 dl linfrø
2 dl sesamfrø
2 dl kokosmasse
1 dl pinjekjerner
1 ts salt
1 ss kardemomme
1 ss vaniljepulver

1 dl kaldpresset rapsolje
2 dl vann

Hakk mandler, hasselnøtter og valnøtter, jeg foretrekker en mellomting mellom fin- og grovhakket.
Bland deretter inn resten av det tørre og rør godt om.

Tilsett blandingen av olje og vann og rør sammen.

Hell blandingen ut på bakepapir på en stekeplate og stek i ovnen ved 225 grader i ca 25 minutter.
Husk å røre om underveis og pass på så det ikke blir brent i kantene.


Fotballfrues tips er:
"Smaker godt sammen med gresk yoghurt, kefir, cottage cheese eller bare som snacks"

Vel bekomme! 


1 kommentar:

  1. Dette må jo bare bli godt! Smakfulle ingredienser alle sammen. Lekker brownieskake under her også. Har lyst til å lage alt, men får ta det pø om pø. Kjekt at du deler oppskrifter, for heimelaga er nå absolutt best!

    Ønsker deg ei ny, fin uke!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...